De behandeling tandenbleken

Allereerst zal ik uw gebit inspecteren en de verwachtingen en mogelijkheden met u doornemen. Aan de hand van een zogenaamde “Shade Guide” neem ik de kleur van uw tanden op, zodat ik deze na de behandeling nog een keer op kan nemen en zo het resultaat samen met u kan bekijken en bespreken.

Wanneer u besluit een behandeling te ondergaan, krijgt u een beschermende laag van vitamine E op uw lippen. U krijgt een mondspreider in uw mond, zodat uw lippen geen contact zullen maken met het te behandelen gebied en ik een goed beeld heb van uw gebit. Dan zal ik het tandvlees met de vitamine E crème inzetten. Dit ter bescherming van uw tandvlees. Hierna zal ik de gel correct en voorzichtig aanbrengen op uw tanden. De gel zal worden geactiveerd door de lamp die op enkele centimeters van uw gebit geplaatst zal worden. De lamp wordt niet warm. Een witter effect zal bewerkstelligd worden door de lamp. De totale behandeling zal ongeveer 1 tot anderhalf uur duren en is meestal volledig pijnloos. Bij een enkeling kan er soms gevoeligheid optreden, echter verdwijnt dit vaak snel. Ik loop veelal bij u binnen om te kijken of alles goed gaat.

Nieuwsgierig hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan de video hieronder.

Verder:

  • 100% Kwaliteit: Onze producten, onze service en onze resultaten zijn gegarandeerd.
  • 100% Veilig: Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen, daarnaast is onze bleekgel pH neutraal.
  • 100% Resultaatgarantie: Wij garanderen dat uw tanden witter zullen zijn. Over het algemeen ligt het aantal tinten lichter tussen de 4 en 10 tinten.
  • 100% Hygiënisch: Al onze producten zijn voor eenmalig gebruik.
  • Geen nadelig effect op vullingen en kronen.
  • Wij werken NIET met UV lampen
  • Kadobon mogelijk (1 jaar geldig)